Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Μπράβοι εκβίασαν υπάλληλο καταστήματος στην Άρτα

Μετά την καταγγελία, που υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες....

Δεν «μάσησε» ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Άρτας, όταν τέσσερις «φουσκωτοί» εισέβαλαν στην επιχείρησή του και άρπαξαν διάφορα είδη απειλώντας τον υπάλληλό του ότι θα τον χτυπούσαν και θα τα έκαναν γυαλιά- καρφιά!

Μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη, πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια Άρτας και κατήγγειλε την εισβολή. Μετά την καταγγελία, που υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες. Μάλιστα, εντόπισαν το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας ένα από αυτούς ηλικίας 29 χρόνων και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για εκβίαση και απειλή, η οποία βαρύνει και τους τρεις συνεργούς του για τους οποίους βρίσκονται σε εξέλιξη αναζητήσεις. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν εκβιάσει και άλλους καταστηματάρχες στην περιοχή.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου