Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Ζάκυνθος: Δεκάδες συλλήψεις για κλοπές σε καταστήματα

Οι 11 συλληφθέντες, ηλικίας από 18 έως 43 ετών, κινούμενοι με ΙΧ λεωφορείο (mini bus), προσποιούνταν τους πελάτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν προϊόντ.....

Έντεκα αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, για διαδοχικές υποθέσεις κλοπών προϊόντων από εμπορικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Αργασίου.

Οι 11 συλληφθέντες, ηλικίας από 18 έως 43 ετών, κινούμενοι με ΙΧ λεωφορείο (mini bus), προσποιούνταν τους πελάτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν προϊόντα.

Μέχρι στιγμής, η δράσης τους εντοπίζεται σε κλοπές από κατάστημα τουριστικών ειδών, σούπερ μάρκετ και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα πώλησης οινοπνευματωδών ποτών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων, για τα οποία ερευνάται το νόμιμο της κατοχής, καθώς και το όχημα με το οποίο κινούνταν.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου