Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Λάρισα: «Χάρισε» 15.000 ευρώ και χρυσαφικά σε απατεώνισσες!

Η 66χρονη πανικοβλήθηκε όταν σήκωσε το τηλέφωνο του σπιτιού της και άκουσε μια άγνωστη να της συστήνεται ως αστυνομικός και να την «ενημερώνει» ότι το παιδί της κινδύνευε με εγκλεισμό στην φυλακή, εκτός αν η ίδια πλήρωνε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.....

Γερή μπάζα έκανε μια σπείρα απατεώνων με αιχμές του δόρατος δυο γυναίκες, οι οποίες έπεισαν μια 66χρονη κάτοικο της Λάρισας να τους δώσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό και τα οικογενειακά της χρυσαφικά, με το πρόσχημα ότι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν ανήλικο!

Η 66χρονη πανικοβλήθηκε όταν σήκωσε το τηλέφωνο του σπιτιού της και άκουσε μια άγνωστη να της συστήνεται ως αστυνομικός και να την «ενημερώνει» ότι το παιδί της κινδύνευε με εγκλεισμό στην φυλακή, εκτός αν η ίδια πλήρωνε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ! Μάλιστα, της έδωσε μια συνεργό της που προσποιήθηκε την κόρη της και επιβεβαίωσε όσα της έλεγε η «αστυνομικός»! Η άτυχη γυναίκα συμφώνησε να πληρώσει, αλλά είπε στη δράστιδα πως είχε μόνο 15.000 ευρώ και εκείνη ζήτησε να... συμπληρώσει το ποσό που έλειπε με χρυσαφικά και κοσμήματα!

Το θύμα δεν υποψιάστηκε κάτι, ούτε όταν η συνομιλήτριά της τής ζήτησε να αφήσει χρήματα και τιμαλφή σε δύο διαφορετικά σημεία στην πόλη της Λάρισας. Η 66χρονη υπάκουσε και αποχώρησε από τα σημεία, χωρίς να δει ποιος τα παρέλαβε! Όταν η γυναίκα επικοινώνησε με την κόρη της και αντιλήφθηκε ότι την είχαν είχε πέσει στο δόκανο απατεώνων, ενημέρωσε την Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες για την εξιχνίαση της απάτης, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου