Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Οριστική λύση στη διαχείριση των ζωικών υπολειμμάτων υποσχέται ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Χίου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πάνου Αναγνώστου, τη συμμετοχή του Προϊσταμένου του Τμήματος Κτηνιατρικής κου Αμέντα,  υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και ιχθυοπωλών, συγκαλείται σύσκεψη με αντικείμενο τη διαχείριση των λεγόμενων ζωικών υπολειμμάτων (Ζ.Υ.Π).....


"Ένα χρόνιο πρόβλημα που άπτεται άμεσα της δημόσιας υγείας και ταλανίζει τους πολίτες,  οδεύει προς οριστική επίλυση", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του δήμου στο οποίο γίνεται επίσης γνωστό ότι οι κάδοι απορριμμάτων που προσφάτως παρελήφθησαν, άρχισαν ήδη να τοποθετούνται από συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο Κέντρο της Πόλης.


Επίσης από αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου, αρχής γενομένης από τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας, ξεκινάει με το Ειδικό Όχημα Πλυντήριο,  το πλύσιμο των κάδων στη Νότια Χίο. Σε λίγες ημέρες άλλο Ειδικό Όχημα Πλυντήριο της Υπηρεσίας θα ξεκινήσει τη διενέργεια του πλυσίματος των κάδων στους οικισμούς της Βόρειας Χίου.

Πηγή:www.alithia.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου