Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μαγική πανσέληνος για 2.000 θεατές στο Εμπορειός!

Τα στελέχη του Νομικού Προσώπου εκτιμούν ότι ανέβηκαν στον αρχαιολογικό χώρο 2.000 άτομα!
Κι αυτή τη φορά η Πανσέληνος ήταν μαγική στον αρχαιολογικό χώρο του Εμπορειούς, στον οποίο εκτιμάται ότι ανέβηκαν χθες 2.000 άτομα, κάθε ηλικίας, για να απολαύσουν την Μελίνα Κανά, τον Κώστα Παρίσση και όλους όσοι συμμετείχαν στη συναυλία που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, αφιερωμένη στη μνήνη του Γιώργου Περαντάκου, καλλιτεχνικού δ/ντή του Φεστιβάλ "Αξάνεμος", με ελεύθερη είσοδο......


Δεν έλειψαν οι αναφορές στο πρόσωπό του Χιώτη καλλιτέχνη, ο οποίος μέσα από τον "Αξάνεμο", πριν χρόνια, καθιέρωσε τις συναυλιακές βραδιές με την πανσέληνο του Αυγούστου  στο συγκεκριμένο χώρο, τόσο από την Σ. Περαντάκου, Πρόεδρο του Συλλόγου Καλαμωτουσίων Αττικής, που επίσης συνέδραμε στη διοργάνωση, όσο και από το Δήμαρχο, Μανώλη Βουρνού, ενώ δεκάδες εθελοντές και από τον σύλλογο Καλαμωτής, συνέβαλαν για το άρτιο της διοργάνωσης.

Μάλιστα υπήρξαν μικρά πούλμαν για τη μεταφορά του κόσμου μέχρι την είσοδο του αρχαιολογικού οικισμού, ενώ διανέμονταν σακούλες για τα απορρίμματα.

Η επόμενη συναυλία του Νομικού Προσώπου είναι αύριο στις 9.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Χίου με τους Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου. Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗΣ, ΠΥΞΙΔΑ, ΠΑΠΥΡΟΣ, 44 BAR και EVEREST, με τιμή 15 ευρώ, ενώ και στο ταμείο του γηπέδου η τιμή των εισιτηρίων θα είναι η ίδια, όπως ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Ν.Π. Δ. Χίου, Παντελής Καμπούρης.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου