Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Πύργος: Διαρρήκτες άρπαξαν 40.000 ευρώ κοσμήματα και χρυσαφικά

Μπήκαν από το παράθυρο και άρπαξαν έναν «μικρό θησαυρό»
Διάνα “χτύπησαν” οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν το παράθυρο ενός ισογείου διαμερίσματος στον Πύργο, την ώρα που έλειπε ο ιδιοκτήτης του τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς έβαλαν στο χέρι έναν μικρό θησαυρό από πανάκριβα κοσμήματα και άλλα τιμαλφή......


Οι δράστες πήγαν κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο, όπου δεν άργησαν να ανακαλύψουν τα συνολικής αξίας 40.000 ευρώ κοσμήματα και χρυσαφικά, τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός. Όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και διαπίστωσε την διάρρηξη, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

*** Την δεύτερη φορά που επιχείρησε να τρυπώσει στο ίδιο σπίτι στην πόλη της Καβάλας, βρέθηκε με χειροπέδες μια 19χρονη Ελληνίδα που είχε κλέψει από αυτό χρήματα στο διάστημα από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη! Όταν επέστρεψε για να αρπάξει ό,τι της είχε... ξεφύγει, το απόγευμα της Παρασκευής, έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

*** Το σπίτι μιας 40χρονης στα Τρίκαλα διέρρηξε το πρωί του Σαββάτου ένας 38χρονος Έλληνας και άρπαξε μία τσάντα που περιείχε διάφορα της προσωπικά έγγραφα. Όμως, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη έχοντας μαζί του τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στην δικαιούχο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου