Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Πύργος: Ζευγάρι έταξε επιστροφή φόρου σε ηλικιωμένη και την ξάφρισε

Ο 45χρονος άνδρας και η 23χρονη γυναίκα που τον συνόδευε, είχαν πλησιάσει την ανυποψίαστη ηλικιωμένη ενώ περπατούσε προς το σπίτι της και της είχαν συστηθεί ως λογιστές της κόρης της.....

Μετά από τρεις μήνες απέκτησε... ονοματεπώνυμο το ζευγάρι των απατεώνων που εξαπάτησαν στη μέση του δρόμου μια ηλικιωμένη στον Πύργο, πείθοντάς την ότι η κόρη της δικαιούται επιστροφή μεγάλου χρηματικού ποσού από την εφορία, την οποία θα εισέπραττε αν κατέθετε ένα ποσό ως εγγύηση!

Ο 45χρονος άνδρας και η 23χρονη γυναίκα που τον συνόδευε, είχαν πλησιάσει την ανυποψίαστη ηλικιωμένη ενώ περπατούσε προς το σπίτι της και της είχαν συστηθεί ως λογιστές της κόρης της, οι οποίοι τάχα δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Επικαλέστηκαν την δήθεν επείγουσα ανάγκη να κατατεθεί η εγγύηση, αλλιώς θα έχανε την επιστροφή και την έπεισαν να τους δώσει εκείνη το ποσό που απαιτούνταν.

Η άτυχη γυναίκα δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνες και έδωσε στο ζευγάρι όσα χρήματα είχε, ένα ποσό 550 ευρώ, τα οποία εκείνοι πήραν και έγιναν καπνός. Όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Πύργου οι άνδρες της οποίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και εξετάζεται αν έχουν εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους στην περιοχή.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου