Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Τρεις οικογένειες θα ξαναδούν... φως!

Μέχρι τώρα 16 επανασυνδέσεις ρεύματος στο Δήμο Χίου
Tρεις ακόμη οικογένειες πρόκειται άμεσα να επανασυνδεθούν στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς η αρμόδια επιτροπή επανασυνδέσεων προχώρησε σε διαγραφή ποσού 12.000€ για τις περιπτώσεις αυτές και παραπέμπει τα υπόλοιπα στη ΔΕΗ προς διακανονισμό......


Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Καραμανής, στα πλαίσια της σχετικής νομοθεσίας, έχουν επανασυνδεθεί συνολικά στο Δήμο Χίου 16 οικογένειες που πληρούσαν τα κριτήρια ευαλωτότητας που θέτει ο νόμος και έχουν διαγραφεί οφειλές άνω των 55.000€.

"Έχοντας την ευκαιρία να το δω με τα μάτια μου, διαπιστώνω ότι δυστυχώς, το 2018, που δε μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς wi-fi, δίπλα μας κάποιοι συνάνθρωποί μας, ηλικιωμένοι, οικογένειες ανέργων με μικρά παιδιά, άτομα με αναπηρίες, ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι εντυπωσιαακό, ότι ενώ υπάρχει η σχετική νομοθεσία από το Φεβρουάριο, κάποιοι από αυτούς κατέφυγαν στην επιτροπή επανασυνδέσεων μόλις πρόσφατα, όχι γιατί δε γνώριζαν, αλλά γιατί από αξιοπρέπεια προσπαθούσαν να βρουν μια διαφορετική λύση", σχολίασε ο Αντιδήμαρχος.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου