Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Βόλος: Αλβανός νταής έτρεξε να φύγει από αστυνομικό έλεγχο

Όταν συνελήφθη απείλησε τους αστυνομικούς
Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός νεαρού Αλβανού που το «έπαιξε»… ζόρικος στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν τον σταμάτησαν την ώρα που περπατούσε στον Βόλο για να του κάνουν έλεγχο αλλά αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του.....


Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο 21χρονος αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή και, όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν, απείλησε έναν 36χρονο αστυφύλακα ο οποίος του έβαλε χειροπέδες. Ο νεαρός νταής προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και απειλή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 37χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Σούρπη Μαγνησίας από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο 61χρονος θείος του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανιψιός του τον εξύβρισε και τον απείλησε λόγω οικογενειακών διαφορών και προκάλεσε ζημιές στο σπίτι όπου κατοικούν μαζί. Σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου