Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Από Μεγάλη Πέμπτη αυξημένη έλευση Πασχαλινών επισκεπτών

Με τα συνήθη δεδομένα των τελευταίων ετών σε επισκεψιμότητα, κατά την περίοδο των πασχαλινών διακοπών, θα πορευτούμε και φέτος στη Χίο με την κίνηση - ακτοπλοϊκή και αεροπορική- να κορυφώνεται από την Μεγάλη Πέμπτη....


“Το πρώτο κύμα επιβατών που θα ταξιδέψουν από και προς το νησί  θα είναι αυτήν την Παρασκευή”, σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα Θοδωρή Μιχαλάκη, που αναφερόμενος στις κρατήσεις εισιτηρίων σημείωσε ότι εισιτήριο μπορεί να βρει όποιος θέλει να ταξιδέψει ακόμη και σήμερα, όμως ειδικά στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μεγάλη Πέμπτη και μετά παρουσιάζεται από Πειραιά προς Χίο κάλυψη των θέσεων σε  καμπίνες και στα αριθμημένα καθίσματα.

“Κυρίως οι Χιώτες της Αττικής είναι εκείνοι που θα έρθουν και φέτος το Πάσχα για να κάνουν διακοπές στον τόπο τους, ενώ για κρατήσεις στα ξενοδοχεία δεν υπάρχει εικόνα για κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια που συνήθως έχουμε Τούρκους επισκέπτες για μια διανυκτέρευση το Μεγάλο Σάββατο”, τόνισε ο Θ. Μιχαλάκης.

Όσον αφορά το όποιο τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία, να σημειώσουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Τρίτη οι τούρκοι τιμούν την γιορτή του παιδιού που ως αργία ενδέχεται να φέρει - άγνωστο ακόμη πόσους- επισκέπτες και στο νησί μας.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου