Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δωρεάν Εξέταση Και Υπέρηχος Μαστού

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρκινοπαθών και της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου ΕΛΠΙΖΩ συνδιοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό την Παρασκευή 29/1/16, στις 6.30 μ.μ. στην κάτω αίθουσα του ξενοδοχείου Ελληνικό Κάστρο και δωρεάν εξέταση μαστών και υπερηχογράφημα για τις γυναίκες που το επιθυμούν από εξειδικευμένους ιατρούς της ΕΕΜ το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 τις ώρες 10.00 – 14.00 και από τις 17.00 – 19.00 στο γραφείο του συλλόγου Σκαραμαγκά 17, στην Αγία Αννα Καπέλα. Το θέμα της Ημερίδας είναι: «Ενημέρωση για την προστασία από τον καρκίνο του μαστού που απειλεί την υγεία και τη ζωή ανδρών και γυναικών» 

Θα μιλήσουν οι:  

Δρ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα,
 Γυναικολόγος-Χειρουργός-Ειδ. Μαστολόγος, 
ε.Καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος για τον Καρκίνο και τα Κέντρα Μαστού στην Ευρωπαϊκή Ένωση με θέμα: <<Διαγνωστικές Μέθοδοι στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού και Χειρουργική Αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού>>

Σταύρος Τσιριγωτάκης, 
Γενικός Χειρουργός και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας με θέμα: 
«Επιδημιολογία του καρκίνου του μαστού»   

Πέτρος Μαλακάσης 
Ειδ. Ακτινοδιαγνωστής, Διευθυντής Απεικονιστικού Τμήματος Διάγνωσης Μαστού & Οστεοπόρωσης Ευρωκλινικής Αθηνών, Μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας με θέμα : «Ψηφιακή Τομοσύνθεση, υπερηχογράφημα μαστών και βιοψία μαστού με λεπτή βελόνη»  


Νεκταρία Λαμπρινάκη - Καλαμάτα 
Πλαστικός Χειρουργός Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, με θέμα: «Αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή»  

 Κωνσταντίνα Χρονοπούλου 
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού και των μελών των οικογενειών τους «Ελλη Λαμπέτη», με θέμα «Ψυχοκοινωνική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού»   


Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Καθηγήτρια κα Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα  η εισοδος ελεύθερη για το κοινό.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου