Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Στο Περίμενε…

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Την υπομονή και την αντοχή των πολιτών, τεστάρει η Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου της Χίου αφού μέχρι στιγμής εκκρεμούν πάνω από 90 αιτήσεις πολιτών και φορέων για διάφορες παρεμβάσεις σε κτίρια του νησιού......

Σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η θητεία της προηγούμενης επιτροπής έληξε στις 18 Δεκεμβρίου 2015 ενώ ο ορισμός της νέας διοίκησης πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετά προβλήματα τον περασμένο Μάρτιο.
«Υπήρξε πρόβλημα διότι δεν βρίσκαμε άτομα για τη νέα επιτροπή αφού η νομοθεσία τονίζει ότι όσα άτομα υπήρξαν μέλη στην επιτροπή δεν μπορούν να είναι εκ νέου μέλη. Αφού ξεπεράστηκε αυτό το πρόβλημα προέκυψε η αποχή των μηχανικών κι έτσι φθάσαμε στον Απρίλη», ανέφερε στον «π» υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
Όπως πάντως εξήγησε στον «π» η πρόεδρος της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου Αντιγόνη Κυριακώδη, η έναρξη της εξέτασης των αιτημάτων είναι θέμα λίγων ημερών, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξη ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι εκκρεμότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου