Τρίτη 24 Μαΐου 2016

H Turyol Βάζει Πλώρη Για Χίο

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΙΟΥ ΤΣΕΣΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ “NECDET ALI YILDIRIM”
Μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Τουρκίας με ιστορική παράδοση στον Βόσπορο και στην Κωνσταντινούπολη από το 1919 βάλει πλώρη για τη Χίο......

Η εταιρία Turyol μετά την εξαγορά της εταιρίας Ege Birlik, ξεκινάει από τον επόμενο μήνα τα δρομολόγια από Τσεσμέ για Χίο, ευελπιστώντας να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο της επιβατικής κίνησης από τις άλλες δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη γραμμή.
Όπως σημείωσε σε τουρκικά ΜΜΕ το στέλεχος της εταιρίας Kadir Inandi η εταιρία, που δραστηριοποιείται ήδη στη γειτονική Λέσβο, θα δρομολογήσει στη γραμμή Χίου – Τσεσμέ το πλοίο “Necdet Ali Yildirim” το οποίο θα έχει μεταφορική δυνατότητα 500 ατόμων, ενώ η τιμή θα είναι στα 25 ευρώ.
«Θα μεταφέρουμε την εμπειρία που έχουμε από το 1919  στην Κωνσταντινούπολη, και αυτή που έχουμε αποκτήσει στη Μυτιλήνη, στη γραμμή Χίου – Τσεσμέ. Θεωρούμε ότι καμία εταιρία δεν θα είναι πιο ανταγωνιστική από εμάς», ανέφερε ο κ. Inandi θέτοντας μάλιστα ως στόχο ακόμα και την κατάκτηση του ελληνικού κοινού.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «π» στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται και η λειτουργία του πρώτου πρακτορείου της εταιρίας στη Χίο, το οποίο θα λειτουργήσει από τον Έλληνα ιδιοκτήτη του αντίστοιχου πρακτορείου της Μυτιλήνης.
Με πληροφορίες από τον Δημοσιογράφο Denizhan Guzel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου