Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Αστυνομικοί με πολιτικά και ραντάρ στον έλεγχο ταχύτητας

Καθαρίσαμε... χωρίς τροχαία το τριήμερο
Ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν έλεγχοι αστυνομικών με πολιτικά και ραντάρ για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας , για παράνομα προσπεράσματα και για χρήση κινητού......
Η αρχή, όπως είπε  ο Δ/τής της Τροχαίας, Γιάννης Αραμπατζής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην "Α", έγινε από τη Λεωφόρο Ενώσεως σήμερα όπου αστυνομικός με πολιτικά και ραντάρ εντόπιζε τους παραβάτες τους οποίους "τσιμπούσε" 200 μέτρα παρακάτω το μπλόκο των τροχονόμων.
"Αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν στον Περιφερειακό και στο Τάγμα, ενώ παράλληλα μπλόκα θα υπάρχουν και στα Λωλόδεντρα (Γρου, Καρδαμάδα) το διάστημα 2 με 4 το μεσημέρι που φεύγουν από τις μονάδες οι στρατιωτικοί αλλά και από την εργασία τους άλλοι πολίτες που κινούνται στην περιοχή", προειδοποίησε ο διοικητής της τροχαίας, ο οποίος αναφερόμενος στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, σημείωσε ότι παρά την αυξημένη κίνηση στους δρόμους, υπήρξε συμμόρφωση των οδηγών στον ΚΟΚ και καθαρίσαμε... χωρίς ατυχήματα αφού ακόμη και εκείνα των υλικών ζημιών, τα οποία είναι ένα με δύο ημερησίως, περιορίστηκαν μόλις στο ένα.
Η Τροχαία, που ενίσχυσε τα "μπλόκα" σε κομβικά σημεία προς νότια Χίο, μοίρασε συνολικά73 κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ, από τις οποίες 2 αφορούσαν κατανάλωση αλκοόλ πέραν του ορίου, 7 κράνος και 6 για ταχύτητα.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου