Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τετ α τετ Μηταράκη - Χατζησταμάτη

ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μια πλήρη άποψη για το επίπεδο, τις απαιτήσεις και τις προοπτικές της Επαγγελματικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο νησί αποκώμισε ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Ν. Μηταράκης ύστερα από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Βορείου Αιγαίου (ΠΤ της ΕΤΕΒΑ) Κωνσταντίνο-Bίκτωρ Χατζησταμάτη......


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου στη Χίο, στον ελάχιστο αριθμό μαθητών και τη μοριοδότηση σχολείων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Βόρειο Αιγαίο καθώς και στον ορισμό υποδιευθυντών στα σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. 

Για τα δυο πρώτα θέματα, ο κ. Μηταράκης παρέδωσε στον κ. Χατζησταμάτη τις δυο αναφορές που συνέταξε και είχε ήδη αποστείλει με αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Στην ανακοίνωση της η Ένωση Τεχνολόγων  εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πραγματοποιηθείσα συνάντηση, την αποδοχή των προτάσεών της καθώς και για τις ενέργειες του πρώην υπουργού αναμένοντας ανάλογη πρωτοβουλία και από τον άλλο βουλευτή, τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, σημειώνοντας:

«Περιμένουμε δε και από τον έτερο βουλευτή της Χίου κο Ανδρέα Μιχαηλίδη την ανάλογη συνάντηση, σε ημερομηνία που θα μας ορίσει, καθώς και την έγγραφη δημόσια τοποθέτησή του στα προαναφερθέντα θέματα  που θα περιλαμβάνει και την μορφή διεκδίκησης που θα επιλέξει προς υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας».

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου