Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Βόλος: «Καμπάνα» σε οδηγό που ξυλοκόπησε γυναίκα

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή
Ο ισχυρισμός του 60χρονου ότι η γυναίκα τον εξύβρισε, τον αποκάλεσε σακάτη επειδή στηριζόταν σε πατερίτσα και τον άρπαξε με αποτέλεσμα να πέσουν μαζί στο οδόστρωμα και εκείνη να χτυπήσει στο κεφάλι, δεν έπεισε την έδρα.....

Από αναβολή σε αναβολή πήγαινε εδώ και τριάμισι χρόνια η υπόθεση του ξυλοδαρμού μιας γυναίκας οδηγού στο Βόλο από έναν άλλον οδηγό με τον οποίο διαπληκτίστηκε, αλλά τελικά ο κατηγορούμενος δεν απέφυγε την «καμπάνα» του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. 


Ο 60χρονος (σήμερα) κατηγορούμενος δικαζόταν για το σοβαρό επεισόδιο που είχε προκαλέσει στις 29 Ιουλίου του 2014 σε βάρος μιας 42χρονης. Η μηνύτρια κατέθεσε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό της για να την προσπεράσει ο δράστης, ο οποίος της αναβόσβηνε επίμονα τα φώτα του δικού του Ι.Χ.. Όμως, εκείνος σταμάτησε, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και της επιτέθηκε χτυπώντας την στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο ισχυρισμός του 60χρονου ότι η γυναίκα τον εξύβρισε, τον αποκάλεσε σακάτη επειδή στηριζόταν σε πατερίτσα και τον άρπαξε με αποτέλεσμα να πέσουν μαζί στο οδόστρωμα και εκείνη να χτυπήσει στο κεφάλι, δεν έπεισε την έδρα που τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε (εξαγοράσιμη) ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή, χορηγώντας του ωστόσο δικαίωμα έφεσης με ανασταλτικό χαρακτήρα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου