Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αγρίνιο: Τσιγγάνοι πετροβόλησαν, ξυλοκόπησαν και έκαψαν το σπίτι ομοεθνή τους

Απίστευτης αγριότητας επεισόδιο
Το βίαιο περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι στην περιοχή του ΔΑΚ Αγρινίου, όταν ένας 41χρονος και ένας 19χρονος άρχισαν να «βομβαρδίζουν» με πέτρες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος....

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Ασφαλείας στο Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές για να εντοπίσουν δυο τσιγγάνους που προκάλεσαν ένα πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδιο σε βάρος ενός ομόφυλού τους, τον οποίο πετροβόλησαν, ξυλοκόπησαν και έκαψαν ό,τι είχε στο σπίτι του!


Το βίαιο περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι στην περιοχή του ΔΑΚ Αγρινίου, όταν ένας 41χρονος και ένας 19χρονος άρχισαν να «βομβαρδίζουν» με πέτρες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος και, όταν εκείνος επιχείρησε να βγει από το όχημα, τον χτύπησαν τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πόδι. 

Ο νεαρός μπήκε πάλι στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς τον καταυλισμό όπου κατοικεί, αλλά οι δράστες τον ακολούθησαν, εισέβαλαν στο σπίτι του και άρχισαν να πετούν στον δρόμο ρούχα και συσκευές στα οποία έβαλαν φωτιά καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς! Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και στον καταυλισμό έφτασαν ισχυρές δυνάμεις, που όμως δεν πρόλαβαν τους δράστες οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί. 
Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου