Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Καρογιάν: Το Δημοκρατικό Κόμμα ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους

Κύπρος
Σε σημερινή γραπτή δήλωσή του ο Κύπριος τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και τέως Πρόεδρος της Βουλής κατηγορεί την ηγεσία του ΔΗΚΟ για έλλειψη αυτοκριτικής για την αποτυχία στον α' γύρο των προεδρικών εκλογών......

Η ηγεσία του (Δημοκρατικού Κόμματος ) ΔΗΚΟ προφανώς αποφεύγει να απαντήσει στα πώς και τα γιατί της αποδοκιμασίας της και αναζητά τους αποδιοπομπαίους τράγους, στους οποίους θα φορτώσει τις δικές της ευθύνες για την αποτυχία του Νικόλα Παπαδόπουλου στο α’ γύρο των προεδρικών εκλογών στη Κύπρο, αναφέρει σε σημερινή γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και τέως Πρόεδρος της Βουλής, Μάριος Καρογιάν. 


Να σημειώσουμε πως το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ αποφάσισε να στείλει στο πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τον κ. Κάρογιαν και άλλα 22 στελέχη για αντικομματική συμπεριφορά.

Ο κ. Κάρογιαν στην δήλωση του αναφέρει πως λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της κορυφαίας πολιτικής και πολιτειακής διαδικασίας, το ενδιαφέρον και η προσοχή των πολιτών, σημειώνει, θα πρέπει να είναι στραμμένο προς την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια, τόσο στη διαχείριση του κυπριακού προβλήματος όσο και στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη του τόπου. 
"Η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, με εκπληκτική ταχύτητα και για προφανείς λόγους, χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής και επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη ευθιξίας, αντί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Πρόεδρος του κόμματος τέθηκε εκτός της μάχης του 2ου γύρου των προεδρικών εκλογών, πεισματικά επιμένει στην γνώριμη της εσωστρέφεια και στην εκκαθάριση εσωκομματικών λογαριασμών", προσθέτει, σημειώνοντας ότι είναι "δικαίωμά τους".

Στο παρόν στάδιο, αναφέρει ο κ. Καρογιάν, δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στα μικροπολιτικά παίγνια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ. "Αμέσως, μετά τις εκλογές θα υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για να συζητηθούν τα πεπραγμένα και τα αποτελέσματα της στρατηγικής, της πολιτικής και της τακτικής τους, που οδήγησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χιλιάδες μέλη, φίλους και οπαδούς του κόμματος να αποστασιοποιηθούν και έφεραν ένα ιστορικό κόμμα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση - από ρυθμιστή και πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων σε κόμμα διαμαρτυρίας", συμπληρώνει.  

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου