Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Πύργος: «Κυνηγός» μετάλλων απείλησε κτηνοτρόφο με μαχαίρι

Ο δράστης είχε «σηκώσει» διάφορα μεταλλικά αντικείμενα το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά το Σάββατο… επέστρεψε στην επιχείρηση για να κλέψει ό,τι άφησε πίσω του την πρώτη φορά....

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο εισέβαλε σε μια κτηνοτροφική μονάδα σε περιοχή του Πύργου ένας 36χρονος Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων που κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις τρεις καταδίκες του και μάλιστα έβγαλε μαχαίρι στο γιο του ιδιοκτήτη που τον αντιλήφθηκε!

Ο δράστης είχε «σηκώσει» διάφορα μεταλλικά αντικείμενα το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά το Σάββατο… επέστρεψε στην επιχείρηση για να κλέψει ό,τι άφησε πίσω του την πρώτη φορά! Ο γιός του ιδιοκτήτη τον πήρε είδηση και προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά ο 36χρονος τον απείλησε με μαχαίρι και διέφυγε προσωρινά.

Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες για απειλή, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή.

*** Άδειασαν μια δεξαμενή στην αυλή ενός σπιτιού στο Αιτωλικό δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 50 χρόνων οι οποίοι άντλησαν 112 λίτρα πετρελαίου, ενώ έκλεψαν ακόμη διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και ξήλωσαν τη μπαταρία ενός οχήματος. Ωστόσο, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου