Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μεσσηνία: Ελεύθερος ο 50χρονος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε ανήλικη

Η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού ανέφερε στην καταγγελία της ότι, στις 17 Αυγούστου του 2017, η κόρη της τής αποκάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της προσπάθησε να τη φιλήσει και έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της.....

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Καλαμάτας μετά την απολογία του έναν 50χρονο από περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την έφηβη κόρη της. 

Η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού ανέφερε στην καταγγελία της ότι, στις 17 Αυγούστου του 2017, η κόρη της τής αποκάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της προσπάθησε να τη φιλήσει και έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της. Στον φερόμενο ως δράστη, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας είχε ασκήσει δίωξη με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη κάτω των 18 ετών και άνω των 14 ετών.

Η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε με την απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου, στον οποίο απαγορεύτηκε να πλησιάζει το κορίτσι σε απόσταση 20 μέτρων και να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του, ενώ του επιβλήθηκαν ακόμη απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου