Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Με δανεικό αυτοκίνητο διακινούσαν ηρωίνη στην Άρτα

41χρονος Έλληνας μαζί με την  27χρονη Ελληνίδα φίλη του δανείστηκαν το αυτοκίνητο ενός 45χρονου, ο οποίος ήξερε καλά ότι θα το χρησιμοποιούσαν για να διακινήσουν ποσότητες ηρωίνης....

Για να μην δίνουν στόχο, ένας 41χρονος Έλληνας και η 27χρονη Ελληνίδα φίλη του δανείστηκαν το αυτοκίνητο ενός 45χρονου ο οποίος ήξερε καλά ότι θα το χρησιμοποιούσαν για να διακινήσουν ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ακινητοποίησαν το όχημα στο Κομπότι της Άρτας για να του κάνουν έλεγχο, συνέλαβαν τον οδηγό και την συνοδηγό όταν βρήκαν στο εσωτερικό του μια συσκευασία που περιείχε 61 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία προόριζαν για διακίνηση. 

Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη στην Άρτα και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίου. Το όχημά του κατασχέθηκε και παραπέμφθηκε μαζί με το ζευγάρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου