Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Άγριο ξύλο στο κέντρο του Βόλου - Επιτέθηκαν σε συγγραφέα

Ένας όδηγός χτύπησε τον συγγραφέα και τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, ύστερα από παρατήρηση που του έγινε, επειδή δεν άφησε την οικογένεια να περάσει μεταξύ των δύο πεζοδρόμων!....

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα λίγα λεπτά πριν από τις 19.00 στο κέντρο του Βόλου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr. Λίγο πριν ξεκινήσει την προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου του στο βιβλιοπωλείο του Public ο γνωστός συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης και τα μέλη της οικογένειάς του που τον συνόδευαν δέχθηκαν επίθεση από έναν οδηγό ΙΧ, ο οποίος τους προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, στις 18.40 το απόγευμα κι ενώ ο Κρητικός συγγραφέας των εκδόσεων «Διόπτρα» κατευθυνόταν στον χώρο της εκδήλωσης που είχε κατακλυστεί από αναγνώστες, εκτυλίχθηκε ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τη μητέρα του και τη σύζυγό του. Ένας οδηγός ΙΧ για άγνωστο λόγο, βγήκε από το αυτοκίνητό του με το οποίο κινούταν στην οδό Ογλ και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του συγγραφέα, ο οποίος για πρώτη φορά επισκέπτεται τον Βόλο.

Πληροφορίες λένε οτι ο οδηγός εκνευρίστηκε λόγω παρατήρησης που του έγινε όταν δεν άφησε την επταμελή οικογένεια να περάσει μεταξύ των δύο πεζοδρόμων.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το άγριο ξύλο, με αποτέλεσμα η μητέρα του συγγραφέα να πέσει στο έδαφος, ενώ και ο ίδιος ο Νικόλας Σμυρνάκης φέρει τραύματα στα πόδια του, στα χέρια του και σε άλλα σημεία του σώματός του. Μάλιστα, η επίθεση εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του.

Αμέσως έτρεξαν υπάλληλοι του πολυκαταστήματος Public, αλλά και θαμώνες καφετεριών ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε κανονικά, και ο συγγραφέας δε μετέβη στο Νοσοκομείο, παρά τα τραύματά του.

Πηγή: TheNewspaper.gr

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου