Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ανήλικος ταξιδιώτης μετέφερε χασίς στη Μυτιλήνη

Ο 17χρονος κουβαλούσε κάνναβη  συνολικού βάρους 713,67 γραμμαρίων 
Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που έδωσαν στους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, για έναν ανήλικο επιβάτη πλοίου της γραμμής που θα έφτανε στο νησί φορτωμένος με χασίς.....


Ο εκπαιδευμένος σκύλος που έλεγξε έναν- έναν τους επιβάτες οι οποίοι κατέβαιναν από το πλοίο, αντέδρασε θετικά μπροστά σε έναν 17χρονο αλλοδαπό και την χειραποσκευή που κρατούσε. Μόλις την άνοιξαν οι λιμενικοί, βρήκαν μέσα δυο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 713,67 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον ανήλικο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης με τις κατηγορίες της κατοχής και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. 

*** Παρόμοια ήταν και η σύλληψη μίας 39χρονης Ελληνίδας από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, καθώς μόλις αποβιβάστηκε από πλοίο έγινε έλεγχος στην χειραποσκευή της και βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 84,1 γραμμαρίων. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου