Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ένα «Ευχαριστώ» Από Την Ίμβρο Στη Χίο

Τις δημόσιες ευχαριστίες της σε όσους Χιώτες συνέβαλαν και βοήθησαν στην συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού για τα σχολεία της Ίμβρου απευθύνει μέσα από μήνυμά της η διευθύντρια του σχολείου Παρασκευή Μπερμπέρη Κατάκαλου.....
Το Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου ευχαριστεί θερμά την πρωτοβουλία του ένθερμου συμπατριώτη κύριου Αναστάσιου Φούτσου και της αξιότιμης συζύγου του της κυρίας Μαρίας Φούτσου . Ευχαριστούμε επίσης έναν έναν όλους τους φίλους από την Χίο , όσους συνέβαλαν και βοήθησαν στην συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού για τα Σχολεία της Ίμβρου !
Στέλνουμε από την μακρινή Ίμβρο επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας, για την συνεισφορά του στα σχολεία μας, στον γνωστό εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Τσάκο και για την πολύτιμη βοήθεια του, στον διευθυντή του Ιδρύματος Μαρία Τσάκο κύριο Παύλο Καλογεράκη.
 Τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλουν -σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας-στο έργο των εκπαιδευτικών των Σχολείων μας, ώστε να διαμορφώνουν τα παιδιά , τους πολίτες του αύριου με όλα τα εφόδια εκείνα που θα τους βοηθήσουν, όσο το δυνατόν, να ζήσουν και να πορευτούν αξιοπρεπώς και να διαπρέψουν στην αυριανή κοινωνία.
 Τα Σχολεία της Ίμβρου σύσσωμα χαιρετίζουν όλους τους εθελοντές φίλους της Χίου»,αναφέρει στο μήνυμά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου