Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βόλος: Συνελήφθη Αλβανός για ληστεία σε περίπτερο

Άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας
Ο δράστης διέφυγε αρχικά πεζός, αλλά εντοπίστηκε λίγο μετά....


Υπό το φως του ήλιου έκανε ληστείες στην πόλη του Βόλου ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρι. Ο αλλοδαπός πρόλαβε να διαπράξει δυο ληστείες, πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Η σύλληψή του έγινε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των ανδρών της Ασφάλειας μετά τη ληστεία σε βάρος ενός 53χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου το πρωί της Κυριακής, τον οποίο εξανάγκασε με την απειλή μαχαιριού να του παραδώσει το πορτοφόλι του που είχε μέσα 400 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. 

Ο δράστης διέφυγε πεζός, αλλά εντοπίστηκε λίγο μετά, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 240 ευρώ που αποδόθηκαν στον περιπτερούχο. Κοντά στο σημείο της ληστείας βρέθηκαν ένα μπουφάν, μία κουκούλα, ένα ζευγάρι γάντια και το μαχαίρι με λάμα μήκους 0,16 εκατοστών. 

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο 36χρονος είχε ληστέψει και μια 39χρονη Ελληνίδα που περπατούσε σε έναν δρόμο της πόλης, χτυπώντας την και απειλώντας ότι θα την σκοτώσει. Η χρυσή αλυσίδα που άρπαξε τότε από το λαιμό της, δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι πρόλαβε να την πουλήσει. Ο Αλβανός, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ληστείες και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου