Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Χασισοφυτείες ανάμεσα στα καλαμπόκια στην Πάργα

Τις καλλιεργούσαν δυο Έλληνες
Το ελικόπτερο της Αστυνομίας και ο σκύλος ανιχνευτής καθοδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων στις δυο καλά κρυμμένες χασισοφυτείες.....


Το ελικόπτερο της Αστυνομίας και ο σκύλος ανιχνευτής καθοδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων στις δυο καλά κρυμμένες χασισοφυτείες, που καλλιεργούσαν δυο Έλληνες ανάμεσα σε καλλιέργειες καλαμποκιού και πυκνούς θάμνους σε διφορετικά χωριά του Δήμου Πάργας.

Η πρώτη φυτεία, που αποτελούνταν από 12 γιγάντια δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο και τριών μέτρων, εντοπίστηκε μέσα στην καλλιέργεια αραβοσίτου στο αγροτεμάχιο ενός 56χρονου ο οποίος συνελήφθη. Σε ένα αρδευτικό αυλάκι κοντά στη φυτεία και στο σπίτι του, βρέθηκαν κρυμμένες επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 518,6 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν.

Η δεύτερη φυτεία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλυμμένο από πυκνούς θάμνους, μέσα σε μια αγροτική έκταση που ανήκει σε έναν 46χρονο και αποτελούνταν από άλλα 27 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως τριών μέτρων που κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα πειστήρια. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 64χρονο μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του ακολουθώντας στοιχεία που τους είχαν δοθεί. Εκεί, βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,65 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 64χρονος παραπέμφθηε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου