Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

"Μην πετάς ό,τι σου καπνίσει!"

Ξεχωριστά τασάκια παραλίας θα διακοσμούν τις παραλίες με γαλάζια σημαία και τις υποψήφιες για γαλάζια σημαία παραλίες της Χίου μας! Έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την οικολογική συνείδηση και την προστασία των υπέροχων παραλιών μας, η ΔΙΑΝΟΧ και η Μονομετοχική Αξιοποίησης Ακινήτων Α.Ε. του Δήμου Χίου κατασκεύασαν και διανέμουν τα μοναδικά εικονιζόμενα χάρτινα τασάκια για τους καπνιστές λουόμενους......

Τα τασάκια παραλίας μπορούν να τα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στις καφετέριες των παραλιών με γαλάζια σημαία ή στις υποψήφιες για γαλάζια σημαία παραλίες και σύντομα θα μπορούν να τα προμηθεύονται στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται στις παρακάτω παραλίες: Αγία Φωτιά, Καρφάς και Ναυτικός Όμιλος για αρχή .
Το σύνθημα της ΔΙΑΝΟΧ και της Μονομετοχής που προτρέπουν τους πολίτες να το ακολουθήσουν είναι το : "Μην πετάς ό,τι σου καπνίσει!" και τα hashtags #keepchiosclean και #chiosblueflag2017, όπου περιμένουν να δουν τις φωτογραφίες των πολιτών.
Όποιος πολίτης επιθυμεί να προμηθευτεί για προσωπική χρήση ή για την επιχείρησή του μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο: 22713-50824 (υπεύθυνη Αγγελική Πρώιου).

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου