Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Πήλιο: 45χρονος απείλησε να πυροβολήσει και να ανατινάξει τους γονείς του!

Ο δράστης διαπληκτίστηκε έντονα με τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη Αλβανίδα σύζυγό του  - Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα....

Εκτός εαυτού βγήκε με τους συγγενείς του ένας 45χρονος στην κοινότητα Συκή του Δήμου Νοτίου Πηλίου και απείλησε αρχικά να τους πυροβολήσει με ένα δίκαννο και στη συνέχεια να τους... τινάξει στον αέρα μαζί με το σπίτι, με εκρηκτικά που είχε κρυμμένα στην αυλή του!

Ο δράστης διαπληκτίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έντονα με τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη Αλβανίδα σύζυγό του και ξαφνικά άρπαξε το κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι ο πατέρας του και τους απείλησε με αυτό. Για καλή τους τύχη, το δίκαννο δεν είχε μέσα φυσίγγια, όμως ο έξαλλος 45χρονος απείλησε να ανατινάξει το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν! 

Η οικογένεια ειδοποίησε την Αστυνομία και κατήγγειλε όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι βρήκαν κρυμμένη στην αυλή μια συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα, πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 45χρονος συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου