Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών σκέφτεται να πολιτευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους επιθυμεί να ρίξει βάρος στις λαϊκές συνοικίες  που «πληρώνουν» ασύμμετρα τα δημοσιονομικά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ....

Ειδικό κυβερνητικό πρόγραμμα που θα αφορά την Δυτική Αττική και τους δήμους των δυτικών προαστίων της Αθήνας αποκάλυψε πως έχει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε πως επιθυμεί ρίξει ειδικό βάρος στις λαϊκές συνοικίες που «πληρώνουν» ασύμμετρα τα δημοσιονομικά μέτρα και της επώδυνες δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Υπο αυτά τα δεδομένα δεν είναι απίθανο να συμμετέχει ο ίδιος στα ψηφοδέλτια του Δυτικού Τομέα Αθηνών που θα περιλαμβάνει Δήμους όπως το Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη και Χαϊδάρι.

«Θέλω να μετρηθώ στη Δυτική Αθήνα. Θέλω να εφαρμόσω συγκεκριμένο μείγμα πολιτικής για τη συγκεκριμένη περιοχή και να αρθρώσω εκεί διαφορετικό πολιτικό λόγο» ανέφερε χαρακτηριστικά αν και απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο ερώτημα εάν θα διεκδικήσει την ψήφο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σχετικά με το αν υπήρξαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος για την κατάτμηση των περιφερειών είπε ότι «Η κατάτμηση είναι σωστή και έγινε πράξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να επανασυγκολλήσω εγώ τη Β' Αθηνών ως Πρωθυπουργός. Να τη σπάσω σε περισσότερα κομμάτια μπορεί».

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου