Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Προετοιμάζονται για καλή... άνοδο των προσκυνητών στην Αγία Μαρκέλλα

Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της Αγ. Μαρκέλλας. Εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Δήμου Χίου, της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και των εθελοντικών ομάδων συσκέφθηκαν χθες στο Δημαρχείο προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε περιπατητές, προσκυνητές και διερχόμενοι να εξυπηρετηθούν και διευκολυνθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.....


Η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, υπενθυμίζει: 
Η οδός από τα Λιμιά έως την Λήμνο θα μονοδρομηθεί και θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στην περιοχή της Λήμνου. 
Στην Βολισσό, κατά μήκος όλης της περιφερειακής οδού από την κάτω είσοδο της Βολισσού (περιοχή Πυθώνα) έως το παλιό ελαιοτριβείο θα απαγορεύεται επίσης η στάση και η στάθμευση οχημάτων.
Για τους περιπατητές, υπενθυμίζεται ότι θα μπορούν να περπατούν μόνο στην αριστερή πλευρά του δρόμου (ανεβαίνοντας) και τα ανήλικα άτομα θα πρέπει να παραμένουν στην πλευρά του ερείσματος. 
Όλοι οι περιπατητές, θα πρέπει να φορούν κάποιο αντανακλαστικό ένδυμα και ο φακός θα πρέπει να φωτίζει προς το έδαφος και όχι προς τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Επισημαίνεται ακόμοι στους περιπατητές, ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις όχι μόνο της αστυνομικής δύναμης που θα βρίσκεται στην περιοχή, αλλά και σε αυτές των εθελοντών που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα ώστε να προστατεύουν και να διευκολύνουν πεζούς και οχήματα.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η κατασκήνωση εκ του νόμου σε οποιοδήποτε σημείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται χρήση φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου