Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Δολοφονία στη Λέσβο: Πυροβόλησε την 24χρονη γιατί αρνήθηκε να τα ξαναβρούν;

Τον ισχυρισμό αυτό φέρεται να προέβαλε στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας....

Τα κίνητρα του 25χρονου, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στη Χρυσομαλλούσα Λέσβου αναζητούν οι αρχές.

Το βασικότερο σενάριο που εξετάζεται, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, από τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ο 25χρονος να πυροβόλησε την 24χρονη επειδή αυτή είχε απορρίψει το αίτημά του για επανασύνδεση.

Τον ισχυρισμό αυτό, ότι, δηλαδή, ήθελε να τα ξαναβρούν, προέβαλε στους αστυνομικούς, κατά το δημοσίευμα, και ο 25χρονος δράστης.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης με τον 24χρονο να πυροβολεί την εν διαστάσει σύζυγό του ενώ το κοριτσάκι το οποίο είχαν αποκτήσει κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο πατέρας της 24χρονης μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε ότι έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από έναν φίλο της κόρης της.

«Μιλούσε με έναν φίλο της στο τηλέφωνο όπου εκείνος άκουσε τον πυροβολισμό από το τηλέφωνο και μας πήρε και μας ενημέρωσε. Όταν πήγα εγώ στο σπίτι της κατά τις τρεις τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί δεν με άφησαν να μπω μέσα να την δω. Ήταν ήδη αργά. Έμενε μόνη της η κόρη μου μαζί με το κοριτσάκι της».

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου