Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Νεαροί ιερόσυλοι διέρρηξαν τρεις ναούς στη Σύρο

Για τις τρεις διαρρήξεις, που έγιναν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 16χρονος αλλοδαπός.....

Τα αφιερώματα πιστών που ήταν τοποθετημένα στις εικόνες σε δύο από τις τρεις εκκλησίες που «χτύπησαν» στη Σύρο, άρπαξαν δυο νεαροί ιερόσυλοι μαζί με τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στα παγκάρια τους. Ωστόσο, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης.

Για τις τρεις διαρρήξεις, που έγιναν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 16χρονος αλλοδαπός οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

*** Λάτρης του αλκοόλ ήταν ένας 32χρονος διαρρήκτης που διέρρηξε δύο καφετέριες στη Λάρισα από τις 25 Απριλίου και μετά και άρπαξε από το εσωτερικό τους συνολικά 80 ευρώ και 29 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια στο πλαίσιο της έρευνας και σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Την τσάντα μιας γυναίκας που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είχε αρπάξει την περασμένη Παρασκευή στην πόλη της Ρόδου ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου