Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ στην Σπάρτη αλλά δεν εξερράγη

Με την... όρεξη έμειναν οι άγνωστοι που φιλοδοξούσαν να γεμίσουν τις τσέπες τους με χρήμα....

Με την... όρεξη έμειναν οι άγνωστοι που φιλοδοξούσαν να γεμίσουν τις τσέπες τους με χρήμα, τινάζοντας στον αέρα το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στο κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Λακωνίας στην Σπάρτη, καθώς η βόμβα που τοποθέτησαν αποδείχθηκε... τζούφια!

Κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο ώστε να απελευθερωθούν οι κασετίνες με τα μετρητά, εμπόδισε την έκρηξη που επιδίωκαν να προκαλέσουν οι δράστες γύρω στη 1.20′ τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σαν να μην έφτανε αυτό, χτύπησε και ο συναγερμός του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή άπρακτοι.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και κάλεσαν πυροτεχνουργούς του Στρατού, οι οποίοι τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο για να τον εξουδετερώσουν. 

Μόλις γίνει αυτό, θα ληφθούν τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την αποτυχημένη απόπειρα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου