Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αναφορά Ν. Μηταράκη για την επανεκκίνηση του έργου του Δικαστικού Μεγάρου Χίου

Αναφορά Ν. Μηταράκη προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης & Υποδομών σε συνέχεια της συνάντησης των εκπροσώπων του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Δικαιοσύνης.....

Προς:
1. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης
2. Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
Θέμα: «Επανεκκίνηση έργου δικαστικού μεγάρου Χίου»
Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,
Σας προωθώ δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ της Χίου, στο οποίο γίνεται αναφορά στις προσπάθειες του δικηγορικού συλλόγου της Χίου για την επανεκκίνηση του έργου του δικαστικού μεγάρου της Χίου, με ιδιαίτερη έμφαση την αξιοποίηση του ποσού των 400.000 € το οποίο είχε εγγραφεί για παρεμβάσεις σε δικαστικά Μέγαρα από εθνικούς πόσους επί δικής μου Υπουργίας στο Υπ. Ανάπτυξης και του κ. Αθανασίου στο Υπ. Δικαιοσύνης.
Η αξιοποίηση του ποσού αυτού μπορεί να συμβάλει στην επανεκκίνηση του έργου, το οποίο σήμερα είναι ημιτελές με αποτέλεσμα να απαξιώνεται, ενώ ταυτόχρονα τα δικαστήρια του νησιού εξακολουθούν να στεγάζονται σε ένα κτήριο ακατάλληλο από πολλές πλευρές.
Παρακαλούμε να τοποθετηθείτε στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφορικά με την αξιοποίηση του ποσού των 400.000 € και εν γένει της επανεκκίνησης του έργου του δικαστικού μεγάρου, κοινοποιώντας μας την απάντησή σας.
Μετά τιμής
Νότης Μηταράκης

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου