Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Πότιζε το χασίς που πωλούσε με άγνωστη χημική ουσία

Βρέθηκαν 3.160 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν
Ο ίδιος ο 26χρονος δεν αποκάλυψε τι ήταν αυτή η άγνωστη ουσία κι έτσι οι αστυνομικοί έστειλαν δείγματά της για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι και αν η χρήση της είναι επικίνδυνη για την υγεία.......


Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης ένα από τα ευρήματά τους στο σπίτι ενός νεαρού Έλληνα που διακινούσε ναρκωτικά στη Σύρο. Πρόκειται για  ένδεκα συσκευασίες με χασίς συνολικού βάρους 53,3 γραμμαρίων, που ήταν εμποτισμένο με μια άγνωστης σύνθεσης χημική ουσία.

Ο ίδιος ο 26χρονος δεν αποκάλυψε τι ήταν αυτή η άγνωστη ουσία κι έτσι οι αστυνομικοί έστειλαν δείγματά της για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι και αν η χρήση της είναι επικίνδυνη για την υγεία. Εκτός από αυτό, στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και πλήθος άδειες πλαστικές συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 26χρονος είχε πλούσια έσοδα από τις πωλήσεις του χασίς, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν 3.160 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου στην οποία παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου