Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Λαζαρίδης: Ερχόμαστε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε όπως οι Τσίπρας - Καμμένος

Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, λέει
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η κανονικότητα είναι έννοιες ασύμβατες», λέει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.....


«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η κανονικότητα είναι έννοιες ασύμβατες», δηλώνει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης και προσθέτει πως «με κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν έρχονται επενδύσεις, δεν ξεκινούν επιχειρήσεις, δεν δημιουργούνται βιώσιμες θέσεις εργασίας. 

«Δεν είμαστε το ίδιο με τον κ. Τσίπρα», τονίζει ο κ. Λαζαρίδης και υπογραμμίζει πως «ποτέ δεν θα παρακινούσαμε πολίτες να ξηλώνουν πεζοδρόμια, να καίνε, να προπηλακίζουν πολιτικούς τους αντιπάλους. Να ενώσουμε ερχόμαστε όχι να διχάσουμε, όπως κάνουν οι Τσίπρας- Καμμένος» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, στην συνέντευξή του στον σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9,84»,χαρακτηρίζει «ψεύτη» και «άσχετο» τον πρωθυπουργό, εκφράζοντας την απορία πώς είναι δυνατόν να λέει ότι του ζήτησαν 42 φορές περισσότερα μέτρα, δηλαδή 151 δισ. ευρώ. Επισημαίνει πως «την ώρα που ο κ. Τσίπρας παρακαλεί το ΔΝΤ να μπει στο πρόγραμμα και επιβάλλει -όπως του ζήτησε- επιπλέον μέτρα 3,6 δισ. ευρώ, ας μην καταγγέλλει άλλους».

«Δεν μπορεί να σβήσει τα ψέματα που έλεγε δηλώνοντας πως είχε αυταπάτες», καθώς «τα συνεχίζει με την ίδια αμετροέπεια», προσθέτει ο κ. Λαζαρίδης.

Επαναλαμβάνει ότι όταν η κυβέρνηση φέρει τα νέα μέτρα και τα αντίμετρα στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να τα ψηφίσει.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου