Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Άντρας είχε ρημάξει 120 τηλεοράσεις από ξενοδοχεία στην Ινδία!

Τις έβαζε σε βαλίτσες
Δεν τον είχαν πάρει «είδηση» οι υπεύθυνοι καθώς έδειχνε ένας ευγενικός πελάτης - Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.....


Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 120 (!) τηλεοράσεις άρπαξε από ξενοδοχεία της νότιας Ινδίας ένας άνδρας μέσα σε τέσσερις μήνες. 


Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε στην ινδική υπηρεσία του BBC, ότι το προσωπικό των ξενοδοχείων δεν είχε υποψιαστεί ποτέ τον Vasudev Nanaiah , καθώς ήταν ένας «συνεσταλμένος πελάτης και με καλή συμπεριφορά». 

«Ο Mr Nanaiah κουβαλούσε πάντα μία μεγάλη βαλίτσα», πρόσθεσε ο αστυνομικός. Ο άντρας είχε συλληφθεί να κλέβει τηλεόραση από ένα ξενοδοχείο τον Οκτώβριο και είχε αφεθεί ελεύθερος με καταβολή εγγύησης. Λίγες ημέρες μετά, όμως, φαίνετα ότι επέστρεψε στην... ενεργό δράση.  
Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, όταν η βαλίτσα του Nanaiah ήταν μικρή, αξιολογούσε το μέγεθος της τηλεόρασης που βρισκόταν στο εκάστοτε δωμάτιο και έπαιρνε μία καινούρια. Μπαινόβγαινε στο ξενοδοχείο αρκετές φορές και η ρεσεψιόν δεν είχε καταλάβει ότι έβγαινε με τις τηλεοράσεις. 

Ο Nanaiah συνελήφθη όταν ένας άντραςμ, στον οποίο προσπάθησε να πουλήσει μία από τις τηλεοράσεις, ενημέρωσε την αστυνομία.

Η αστυνομία της Μπανγκαλόρ συνέταξε 21 περιπτώσεις κλοπής. 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου