Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Μ. Βουρνούς: Ζητάμε με εξώδικο να αδειάσει σε ένα μήνα η π. ΒΙΑΛ, αλλά ποιός ακούει;

Σκληρή ήταν η κριτική που ασκήθηκε στην δημοτική αρχή από τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πολύδωρο Λαμπρινούδη, που καταλόγισε καθυστέρηση  με ενδεχόμενη σκοπιμότητα, στον Μανώλη Βουρνού, καθώς η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο, δεν προχωρά στην λήψη ασφαλιστικών μέτρων στην π. ΒΙΑΛ με αποτέλεσμα να γίνονται διαμορφώσεις του εξωτερικού χώρου έτσι ώστε να τοποθετηθούν 35 κοντέινερ που υπάρχουν σε γειτονικό στρατόπεδο......

«Γιατί αυτή η ανοχή; Υπάρχει σκοπιμότητα;», αναρωτήθηκε ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης.
Ξεκάθαρος ως προς τις ενέργειες της δημοτικής αρχής στο θέμα της π. ΒΙΑΛ ήταν ο Μανώλης Βουρνούς, που τόνισε ότι έχει σταλεί το εξώδικο, που ζητά σε ένα μήνα την εγκατάλειψη της π. ΒΙΑΛ από το Υπουργείο , συμπληρώνοντας ότι οι νομικές ενέργειες έχουν μια σειρά.
Πάντως αναφορικά με τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων-μεταναστών στο χώρο, αλλά και τις εργασίες που γίνονται, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, έτσι ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι να έχουν μια απευθείας εικόνα της κατάστασης. 

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου