Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Το Time διαψεύδει τον Τραμπ για το "πρόσωπο της χρονιάς"

"Ο πρόεδρος είναι ανακριβής"
Νέος πόλεμος ανάμεσα στο περιοδικό και τον αμερικανό πρόεδρο.....


Πώς γίνεται τελικά η επιλογή για το "πρόσωπο της χρονιάς" του περιοδικού Time; Επιλέγεται στη βάση κριτηρίων ή είναι απλά θέμα διαθεσιμότητας;


Ο τρόπος επιλογής ήρθε στο προσκήνιο μετά τις “βόμβες” του Ντόναλντ Τραμπ ότι αρνήθηκε να γίνει για άλλη μια φορά πρόσωπο της χρονιάς, αφού κάτι τέτοιο προϋποθέτει συνέντευξη και φωτογράφιση για το περιοδικό. 

“Το περιοδικό Time τηλεφώνησε για να πει ότι ΙΣΩΣ με επιλέξει ως “Άνδρα (πρόσωπο) της χρονιάς”, όπως πέρυσι”, έγραψε ο Τραμπ στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Αλλά θα έπρεπε να συμφωνήσω σε συνέντευξη και μια μεγάλη φωτογράφιση. Tους απάντησα ότι το ίσως δεν μου αρκεί και αρνήθηκα. Παρόλα αυτά, ευχαριστώ!”, πρόσθεσε.  
Πράγματι όμως συνέβησαν έτσι τα πράγματα; Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν “ανακριβής” σε όσα έγραψε.  

Η απάντηση προήλθε από το λογαριασμό του περιοδικού στο twitter. “Ο πρόεδρος είναι ανακριβής για το πώς επιλέγουμε το Πρόσωπο της Χρονιάς. Το Time δεν σχολιάζει την επιλογή μας, μέχρι τη δημοσίευση του τεύχους στις 6 Δεκεμβρίου”, έγραψαν οι υπεύθυνοι. 

Τοποθέτηση έκανε ένας εκ των διευθυντικών στελεχών, που σε πιο έντονο ύφος έγραψε ότι όσα είπε ο πρόεδρος ήταν “φανταστικά. Ούτε ίχνος αλήθειας”. 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου