Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Αλόννησος: Βρέθηκε νεκρός ο 65χρονος αγνοούμενος ψαράς

Σε όρμο της νησίδας Περιστέρα
Το πιθανότερο σενάριο είναι την ώρα που έδενε το καΐκι του να έπεσε στη θάλασσα και τα ρεύματα τον παρέσυραν μέχρι την Περιστέρα, όπου τον εντόπισε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου.....


Nεκρός εντοπίστηκε πριν τις 8.30 σήμερα το πρωί σε όρμο της νησίδας Περιστέρα, ο 65χρονος ψαράς τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες στην Αλόννησο. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 75χρονου που πάσχει από άνοια και αλτσχάιμερ.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 65χρονος Αντώνης Λιάκος, είχε βγει τα ξημερώματα της Τρίτης για ψάρεμα με το καΐκι του και όταν τελείωσε, επέστρεψε στο λιμανάκι «Καλαμάκι» δένοντας το καΐκι του. Το πιθανότερο σενάριο είναι την ώρα που έδενε το καΐκι του να έπεσε στη θάλασσα και τα ρεύματα τον παρέσυραν μέχρι την Περιστέρα, όπου τον εντόπισε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται με το πρώτο φως της ημέρας η αναζήτηση από ξηράς και θάλασσας και του δεύτερου άντρα 75 ετών και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και αναζητείται από χθες. 
Ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια και αλτσχάιμερ, ενώ τον αναζητούν πυροσβέστες, αστυνομικοί και λιμενικοί.

Στις 9 το πρωί απέπλευσε από το Βόλο πλωτό σκάφος του Λιμενικού, που μεταφέρει στην Αλόννησο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλο, για να λάβει μέρος στις έρευνες.

Πηγή: MagnesiaNews

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου