Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Χασισοφυτεία στην αυλή 51χρονου στην Ημαθία

17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου
Στην αυλή της κατοικίας του σε περιοχή της Ημαθίας καλλιεργούσε μια όχι και ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία από 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος πιάστηκε δόκανο των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας που έκαναν έρευνα.......


Εκτός από την φυτεία, στο σπίτι του καλλιεργητή βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 162,9 γραμμαρίων και αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 695 γραμμαρίων, τα οποία είχε βάλει για αποξήρανση. Ο 51χρονος συνελήφθη και σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Δίπλα στο... κρεβάτι του είχε το ένα και μοναδικό χασισόδεντρο που καλλιεργούσε ένας 37χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στο Αγρίνιο! Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε, κατασχέθηκαν το ύψους 1,10 μέτρου δενδρύλλιο μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου