Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ταυτοποίησαν διαρρήκτες που δρούσαν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα

«Χτυπούσαν» σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης, της Φλώρινας και των Σερρών.....

Δεν ήταν τουριστικοί οι λόγοι της... περιοδείας δυο Ελλήνων ηλικίας 64 και 50 χρόνων σε διάφορες πόλεις της βόρειας Ελλάδας, τον περασμένο Αύγουστο. Στο πέρασμά τους αναζητούσαν σπίτια και μαγαζιά που μπορούσαν να «χτυπήσουν» και ήδη εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις.

Η έρευνα της Ασφάλειας Πέλλας εξιχνίασε την δράση τους και τους ταυτοποίησε ως δράστες δυο διαρρήξεων σε σπίτια διαφορετικών περιοχών της Κοζάνης και δύο καταστημάτων σε περιοχές της Φλώρινας και των Σερρών, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, ακόμη και φιάλες με ποτά και πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 11.700 ευρώ. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας.

Στη σύλληψη δυο διαρρηκτών έφτασαν μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας στην πόλη των Σερρών, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι πρώτοι τσάκωσαν έναν 45χρονο Έλληνα που παραβίασε ένα κατάστημα και άρπαξε 410 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. 

Οι δεύτεροι συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν άλλο 45χρονο την στιγμή που έβγαινε με άδεια χέρια από το παράθυρο του σπιτιού μιας 56χρονης το οποίο είχε παραβιάσει, αλλά βρήκε μπροστά του την ιδιοκτήτρια. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου