Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Μεσολόγγι: Στο... κοτέτσι του έκρυβε χασίς και στο σπίτι σφαίρες

Προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν, εκτός από την διακίνηση ναρκωτικών, και τις υπόλοιπες παράνομες ενασχολήσεις του 42χρονου Έλληνα.....

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου για να διαλευκάνουν, εκτός από την διακίνηση ναρκωτικών, και τις υπόλοιπες παράνομες ενασχολήσεις ενός 42χρονου Έλληνα, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες όταν βρήκαν το χασίς που έκρυβε στο... κοτέτσι του!

Κι αυτό, γιατί στο σπίτι του δράστη στο Νιοχώρι οι αστυνομικοί βρήκαν και 74 φυσίγγια, με αποτέλεσμα να εξετάζουν τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρανομίες. Στον ίδιο χώρο, ανακάλυψαν 67,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 9,8 γραμμάρια καπνού αναμεμειγμένου με χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και επτά κομμάτια νάιλον σακούλας που χρησιμοποιούνταν για την συσκευασία των ναρκωτικών. 

Τις περισσότερες εκπλήξεις, όμως, έκρυβε το... κοτέτσι στο κτήμα του δράστη στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν κρυμμένα 104 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και ένα στρατιωτικό χιτώνιο, στο οποίο ήταν τυλιγμένα άλλα 588 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και φυτικών αποσπασμάτων. Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου