Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η Mongoose μας μυεί στα μυστικά του Kickboxing και της πυγμαχίας

Ο πιο δραστήριος προπονητής Kickboxing στη Χίο φέρνει στο νησί τον προπονητή με τις περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα.....
Ο Θοδωρής Πολίτης και ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και τη δημιουργία μιας πρότυπης σχολής kickboxing και πυγμαχίας, τη Mongoose. Οι δύο τους σας προσκαλούν από τη Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της (Στεφάνου Καρτούλη 27 στο Μονοδέντρι) να γνωρίσετε τα μυστικά των δύο δημοφιλών μαχητικών αθλημάτων με στόχο να σας γυμνάσουν αλλά και να αναδείξουν το ταλέντο σας με ιδιαίτερα ποιοτικές προπονήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος είναι ο επικεφαλής των Fighters Athanasopoulos, της μεγαλύτερης ομάδας μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, με 20 σχολές kickboxing και πυγμαχίας σε όλη τη χώρα. Έχει αναδείξει περισσότερους από 860 πρωταθλητές Ελλάδος οι οποίοι έχουν κατακτήσει 63 διεθνή μετάλλια σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διεθνείς διοργανώσεις (53 στο kickboxing και 10 στην πυγμαχία). Έχει τεράστια διοργανωτική εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και διεθνείς διοργανώσεις, 70 βραδιές επίλεκτων αθλητών (Champions Νight, Urban Fighters, EBO) καθώς και περισσότερα από 200 διασυλλογικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (Green Hill – Pro 1 Championships , Acropolis). Είναι ομοσπονδιακός προπονητής επί σειρά ετών.

Ο Θοδωρής Πολίτης είναι ο πιο δραστήριος δάσκαλος kickboxing στη Χίο. Έχει τριετή επιτυχημένη εμπειρία στους Dragon Hearts έχοντας αναδείξει αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν σε βραδιές επιλέκτων.  Στο ενεργητικό του έχει δύο ιδιαίτερα ποιοτικές διεθνείς διοργανώσεις “Dragons of the Ring” με κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές. Αμφότεροι είναι μαθητές του μεγάλου Πάρη Βασιλικού. Έχουν ίδιες αρχές, φιλοσοφία και πολλά σχέδια για το μέλλον.

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου