Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Εύζωνα Σπύρο Θωμά

Ο άτυχος Εύζωνας, που ήταν επί πτυχίω φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και αθλητής του μπάσκετ άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης.....

Oικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συμπαίκτες και γνωστοί θα αποχαιρετίσουν σήμερα το μεσημέρι τον 24χρονο εύζωνα Σπύρο Θωμά, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης στη μονάδα του, καθώς υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία και τον αθλητικό κόσμο, καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν αθλητής μπάσκετ από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως στον Προμηθέα και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η. Ο Σπύρος Θωμάς ήταν επί πτυχίω φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ της Πάτρας.

Ο πατέρας του, Χρήστος, είναι Περιφερειακός διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής της Πάτρας, ενώ η μητέρα του δούλευε στην Αγροτική Τράπεζα.

Η κηδεία του θα γίνει στις 3.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα.

Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν στο θάλαμό του, και αν και άμεσα μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, της Πέμπτης, ώρα 13:00-14:00 είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπως είχε κάνει και το ίδιο βράδυ, ώρα 19:00-20:00.

Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδινό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε. Ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου