Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Συνελήφθη στη Χίο από την αντιτρομοκρατική πληρωμένος μαφιόζος των φυλακών Κορυδαλλού

Είχε στην κατοχή του 5 κιλά χασίς, 30 γραμμάρια κοκαϊνης, 27.000 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας
Στην Χίο λίγη ώρα αφού μετέβη στο νησί μαζί με δυο ακόμη άτομα προκειμένου να μεταφέρει φορτίο ναρκωτικών, συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής ο πληρωμένος δολοφόνος που είχε «στρατολογήσει» ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, Αντριάν Λεκοτσάι, προκειμένου να δολοφονήσει ένα Πακιστανό με συμβόλαιο θανάτου ύψους 30.00 ευρώ......


Τον πληρωμένο δολοφόνο είχε βρει μετά από εντολή του Λεκοτσάι, ένας Έλληνας κρατούμενος σε συνεργασία με ένα Βούλγαρο, που είναι κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού. Ο πληρωμένος δολοφόνος αφού ήρθε στην Αθήνα, μετέβη στην Νίκαια όπου συνάντησε δυο άτομα «συνδέσμους» της μαφίας και παρέλαβε μια βαλίτσα με ναρκωτικά με σκοπό την μεταφορά της στην Χίο και Μυτιλήνη.

Μαζί του ήταν δυο ακόμη Αλβανοί με τους οποίους παρίστανε πως δεν γνωρίζονταν όσοι ώρα βρίσκονταν στο πλοίο. Στη Χίο συνελήφθησαν τα 3 άτομα, στην συνέχεια συνελήφθησαν οι δυο «σύνδεσμοι» της Νίκαιας και μια γυναίκα που διατηρούσε σχέση με έναν από τους εμπλεκόμενους. 

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  5 κιλά και 230 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και 30 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, εντυπώματα και υδατογραφήματα για παραχάραξη χαρτονομισμάτων, ζυγαριές ακριβείας, 27.000 ευρώ, προερχόμενα από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, 13.255 ευρώ, εμφανώς πλαστά, ονομαστικής αξίας πενήντα, είκοσι, δέκα και πέντε ευρώ, καθώς και δύο οχήματα.

Πηγή: Newpost.gr

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου