Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Κρήτη: Τον έπιασαν με περίστροφο και δεκάδες σφαίρες

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι 58χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκαν κρυμμένα ένα περίστροφο τύπου Magnum 357 μαζί με 95 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος....

Στο μικροσκόπιο έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τις δραστηριότητες ενός 58χρονου Έλληνα τον οποίο συνέλαβαν για κατοχή παράνομου οπλισμού σε μια περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε ληστείες ή άλλες παράνομες πράξεις.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 58χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκαν κρυμμένα ένα περίστροφο τύπου Magnum 357 μαζί με 95 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, τα οποία κατασχέθηκαν και το όπλο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Στη συνέχεια, έβαλαν χειροπέδες στον 58χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ η Ασφάλεια Ιεράπετρας συνεχίζει την προανάκριση.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου