Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Έτοιμο το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο «Χανδρής»

Επενδύθηκαν 2,5 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση των 148 δωματίων και σουιτών
Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρία ΧΑΝΔΡΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου CHIOSCHANDRIS από την 1η Μαρτίου.....


Η εταιρία ΧΑΝΔΡΗ αποδεικνύοντας, για ακόμη μία αφορά,  την προσήλωσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, επένδυσε το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου της στη Χίο.

Το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS βρίσκεται σε προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο, το κάστρο, την αγορά και την οργανωμένη παραλία της πόλης. Τα πλήρως ανακαινισμένα 148 δωμάτια και σουίτες είναι όλα εξοπλισμένα με minibar, τηλεόραση HD με δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, ενώ τα περισσότερα έχουν μπαλκόνι με θέα προς το γραφικό λιμάνι του νησιού, την πισίνα του ξενοδοχείου ή τις λεμονιές του Κάμπου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο και μπαρ με τη μαγευτική θέα του λιμανιού, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί μπαρ στο χώρο της πισίνας. Η αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων, με άπλετο φυσικό φως, έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 280 ατόμων, ενώ το καλοκαίρι φιλοξενούνται εκδηλώσεις και στο χώρο της πισίνας.

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου