Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Διαρρήκτης άδειασε κομμωτήριο... οn camera στη Ρόδο

Ο σεσημασμένος τοξικομανής ξήλωσε ακόμη και τα καλώδια της κάμερας κλειστού κυκλώματος, αλλά άφησε πίσω του το καταγραφικό μηχάνημα...

Τα... πήρε όλα κι έφυγε από ένα κομμωτήριο στην πόλη της Ρόδου ένας σεσημασμένος τοξικομανής διαρρήκτης. Μάλιστα, φρόντισε να ξηλώσει ακόμη και τα καλώδια της κάμερας κλειστού κυκλώματος, αλλά άφησε πίσω του το καταγραφικό μηχάνημα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί άμεσα και να συλληφθεί!

Ο 34χρονος Έλληνας παραβίασε με κατσαβίδι την πόρτα του κομμωτηρίου στο Νιοχώρι τα ξημερώματα του Σαββάτου και άρπαξε από μέσα όλα τα εργαλεία, κυρίως κουρευτικές μηχανές, ψαλίδια, ισιωτικά, σεσουάρ, καθώς και διάφορα μπιζού και ένα tablet αξίας 1.500 ευρώ. 

Όμως, η ιδιοκτήτρια παρέδωσε στην Ασφάλεια το οπτικό υλικό του καταγραφικού και ο δράστης, που ήταν γνώριμος των αστυνομικών, αναγνωρίστηκε αμέσως.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο όπου διέμενε προσωρινά στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη και τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου. Στη συνέχεια, ο νεαρός χρήστης ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου