Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα Με Το Δεξί Για Κανάρη 0-1 στη Ζάκυνθο....!!!!

Με λιγοστό κόσμο στις κερκίδες, ο Κανάρης ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής (3ος όμιλος), επικρατώντας μέσα στην Ζάκυνθο με 1-0 επί του ΑΟ Λεβάντε....

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Κανάρης είχε την κατοχή με τους Ντάμπο και Αλεξανδόπουλο να απειλούν την αντίπαλη εστία. Στο 25′ ο Λεβάντε θα απειλήσει τον Κωττατή με τον Μαρούδα να πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά και λίγα λεπτά αργότερα στο 38′ ο Δημητρακόπουλος θα αστοχήσει επίσης με κεφαλιά από κοντά, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Στην επανάληψη ο Κανάρης μπήκε πολύ δυνατά, με τον Σεζένια να βγάζει τετ α τετ τον Ντάμπο, που χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 50′, ο οποίος θα απειλήσει ξανά με το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι στο 53′. Ο ίδιος θα κερδίσει πέναλτι στο 56′, θα το εκτελέσει εύστοχα και θα βάλει τον Κανάρη μπροστά στο σκορ με 1-0. Στη συνέχεια ο Λεβάντε θα πιέσει για την ισοφάριση αλλά οι χιώτες θα κρατήσουν το 0-1, θα πετύχουν την παρθενική τους νίκη και θα πάρουν τους πρώτους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Κοντοπίδης, Πυλαρινός, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης, Κοντούλης, Σκιαδόπουλος, Παλαής, Μαρούδας, Δημητρακόπουλος, Κουστακιώτης
ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ: Κωττατής, Γρίγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Αγριμάκης, Χωρεψιμάς, Σεζένιας, Αλεξανδρόπουλος (68′ Λέσι), Ζεράι (90′ Μονίαρος), Ντάμπος, Γκαμάγκας (58′ Βαϊντερλής)
Επόμενος αγώνας για τον Κανάρη, την ερχόμενη Κυριακή (4/10) όπου θα υποδεχτεί στη Χίο τον ΑΟ Χαλκίδας για την 2η αγωνιστική στις 16:00.


Πηγή:www.sportschios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου